Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Εορταστικός Νοέμβριος στο Faust!

Ο Νοέμβριος είναι μήνας γιορτής για το FAUST, καθώς κλείνει 5 χρόνια λειτουργίας! Ετοιμάζει, λοιπόν, ένα τετραήμερο πάρτυ (10-13 Νοεμβρίου) γεμάτο μουσικές και γευστικές εκπλήξεις, αλλά και ξεχωριστές εκδηλώσεις θεάτρου και μουσικής!

Αναλυτικά τον Νοέμβριο στο Faust:

ΘΕΑΤΡΟ

Η ΚΡΑΥΓΗ του Τένεσι Ουίλλιαμς | Παρασκευή & Σάββατο στις 21.00, Κυριακή στις 20.00 | έως 27 Νοεμβρίου

Επαναλαμβάνεται για λίγες μόνο παραστάσεις Η ΚΡΑΥΓΗ, το αγαπημένο έργο του Τένεσι Ουίλλιαμς, που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη σεζόν σε σκηνοθεσία Έλλης Παπακωνσταντίνου με τον Αλέκο Συσσοβίτη και τη Μάνια Παπαδημητρίου.

Χρωματιστές Γυναίκες του Βασίλη Ζιώγα | Δευτέρα & Τρίτη στις 21.00 | έως 29 Νοεμβρίου

Η ομάδα θεάτρου Σημείο Συναρμογής παρουσιάζει ένα από τα καλύτερα έργα του νεοελληνικού ποιητικού θεάτρου σε σκηνοθεσία του Κώστα Ξυκομηνού. Η ζωή δύο γυναικών που βρίσκουν το σημείο συνάντησής τους στην ανάμνηση και στην αναπαράσταση της παιδικής τους ηλικίας, μέσα από τα μάτια ενός από τους σημαντικότερους νεοέλληνες θεατρικούς συγγραφείς.

Ο γέρος και η θάλασσα του Έρνεστ Χέμινγουεϊ | Τετάρτη & Πέμπτη στις 21.00 | έως 8 Δεκεμβρίου

“Ο γέρος και η θάλασσα” διασκευάζεται και ανεβαίνει στη σκηνή από την ομάδα Salao, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Hθοποιοί και μουσικοί ταξιδεύουν για μία ώρα στην Κούβα, εκεί όπου η μουσική, το ψάρεμα, η απλή καθημερινή ζωή συναντιούνται με τη μεγαλύτερη μάχη για το πιο σπουδαίο έπαθλο.  

ΑΙΣΩΠΟΥ ΚΟΜΙΞ! παράσταση για παιδιά | Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι

Η διαδραστική, μουσική παράσταση από την Ομάδα Μικρός Νότος, που αγαπήθηκε από μικρά και μεγάλα παιδιά, συνεχίζει για 4η χρονιά στη σκηνή του FAUST. Πέντε μύθοι του Αισώπου, γνωστοί αλλά… αγνώριστοι! Δράση απρόσμενη, με θεατρικό παιχνίδι, μουσική, τραγούδι και εναλλαγές που θυμίζουν σε ταχύτητα κάτι από κόμιξ!

ΜΟΥΣΙΚΗ

Τρίτη 01.11 | 8 notes ft. Πωλίνα  

Καλωσορίζουμε τον Νοέμβριο με όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε σε ένα τρελό πάρτι back to 80's γεμάτο έντεχνο ροκ funky και απίστευτα φωνητικά.

Τετάρτη 02.11 | Belleville

H σκοτεινή ατμόσφαιρα των cabaret του μεσοπολέμου, η μελαγχολική και νοσταλγική διάθεση, οι λεπτές πινελιές χιούμορ συναντιούνται με τη Μαφία του δρόμου στο FAUST και η μουσική είναι ο «οργανωτής» του εγκλήματος.

Πέμπτη 03.11 |Da Band

Ένα soul - funk πρόγραμμα γνωστών ακουσμάτων που θα μετατρέψει το βράδυ της Πέμπτης σε ένα κεφάτο, χορευτικό πάρτυ!

Κυριακή 06.11 & Τετάρτη 16.11 | Aggeliki Toubanaki & The Buzz Bastards

Η πολυσχιδής βοκαλίστα και "ιδιοσυγκρασιακή performer" με την μπάντα της μας παρασύρει με βαλκανικούς ξέφρενους ρυθμούς, ήχους ανατολής και μελωδίες της Μεσογείου αναμεμειγμένους με jazz αρμονία, crossover αυτοσχεδιασμούς και βοκαλισμούς.

Δευτέρα 07.11 | Maracatu

Οι Maracatu θα σας ταξιδέψουν μουσικά και χορευτικά σε ολόκληρη τη Βραζιλία από άκρη σε άκρη, με το δυναμισμό της Samba, την ευαισθησία και νοσταλγία της Bossa Nova αλλά και την εκρηκτικότητα της αφροβραζιλιάνικης μουσικής.

Τρίτη 08.11 | Muchatrela band

Με κοντραμπάσα, σαξόφωνα και τρομπέτες, κιθάρες, γιουκαλίλια και νταούλια παίζουν από τους εκλεπτυσμένους ήχους της Νέας Ορλεάνης μέχρι τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς των Βαλκανίων και από το λίκνισμα του Swing και του Dixie μέχρι τους μυσταγωγικούς χορούς σε κύκλο της παραδοσιακής μουσικής.

Τετάρτη 09.11 | POLIS

Pop-rock ήχοι του παρελθόντος και του παρόντος, μέσα από τα νέα τους τραγούδια άλλα και αυτά που ήδη αγαπήσατε, σε ένα ξέφρενο πάρτι που θα σας μείνει αξέχαστο!

Κυριακή 13, 20, 27.11 & 04.12 | Nefelopetr’Alive

Μετά από τρία χρόνια επιτυχίας με το Circus Explosiva, τέσσερις πιο ζωντανοί μουσικοί από ποτέ και μια τραγουδίστρια, κλακετίστα, ντίβα του Cabaret τρυπώνουν στα καμαρίνια της Laiza Minelli, κάνουν slapping στην κιθάρα του Django Reinhardt, χορεύουν με τα τακούνια του Chicago και περπατούν στα φλογερά μονοπάτια της Ανδαλουσίας αγκαλιά με τη Μισιρλού.

Δευτέρα 14.11 | Καλαντζό και η Ορχήστρα του Δρόμου

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος στο νέο του CD Το Τέλειο Έγκλημα παρουσιάζει νέα τραγούδια και ορχηστρικά, μερικά από τα οποία έχουν γραφτεί πάνω σε μονόστηλα εφημερίδων για εγκλήματα γυναικών – δράματα για κλάματα.

Τρίτη 15.11 | Normal

Τραγούδια υπαρξιακά, μοναχικά, ερωτικά και κοινωνικά, δικά τους ή διασκευές, μέσα από μουσικούς πειραματισμούς με σύγχρονο ύφος, διατηρώντας πάντα την ιδιαίτερη εσωτερική "φωνή" του συγκροτήματος.

Δευτέρα 21.11 | ROPEGASMS: Cellobaku

Η ομάδα Rope Studies επιστρέφει στο FAUST και μαζί τους επί σκηνής ο ταλαντούχος τσελίστας Σταύρος Παργινός.

Τρίτη 22.11 | Illegal operation

Σπάνια βότανα, όπως Boogie roots και Garage blues, σε μυστικές συνταγές που χάνονται στα βάθη των αιώνων δημιουργούν ένα μουσικό κοκτέιλ που αποτελεί ταυτόχρονα το μαγικό φίλτρο και το αντίδοτο.

Τετάρτη 23.11 | PavlinaStyl ‘Les demoiselles d’ Avignon’

Η περφόρμερ PavlinaStyl με τη μπάντα της παρουσιάζει ένα swing-cabaret πρόγραμμα με dark στοιχεία, waltz, tango και jazz διασκευές μέσα από ακούσματα της Belle Époque. Ερμηνέυει: J. Brel, E. Piaf, K. Weill, C. Porter, Σ. Κραουνάκη κ.α.

Δευτέρα 28.11 | Μαρία Μαγδαληνή

Επηρεασμένη από παλαιούς και νέους καλλιτέχνες της funk-soul σκηνής, χρωματίζει δημοφιλή pop κομμάτια σε μια RnB & Soul underground αισθητική και παρουσιάζει τη νέα της δισκογραφική δουλειά και το ολοκαίνουριο single ‘’Take Me Away’’.

Τρίτη 29.11 | Final Act

Οι Final Act συστήνονται επίσημα στο κοινό μέσα από το πρώτο τους album και ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα σχοινοβατώντας ανάμεσα στον κλασικό και τον σύγχρονο ελληνικό ροκ ήχο.

Τετάρτη 30.11 | Irene

Με μια φωνή που χαρακτηρίζεται από soul αισθαντικότητα και ξεχωριστή χροιά, η Irene ερμηνεύει με τη δυνατή nu soul μπάντα της, πέρα από τα κομμάτια του Ep της, κλασικές αλλά και νεότερες επιτυχίες καλλιτεχνών της παγκόσμιας soul σκηνής.

SPECIAL EVENTS

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου | DJ Μάνος Οικονόμου

Ο αγαπημένος dj του Εν Λευκώ μοιράζεται δημοσίως uptempo καινούργια και παλιά tracks από διάφορα ιδιώματα, παίζει ψαγμένες διασκευές παλιών ήχων, ανένταχτα και μπητάτα grooves και ασφαλώς νοτιοαμερικάνικες αλητείες σε fun και ευδαιμονική ατμόσφαιρα.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου | DJ Akylla

O resident dj των θρυλικών party Magna και μετέπειτα εμπνευστής και resident dj του Breathe Deep-Athens, συνεχίζει με το ίδιο πάθος να ταξιδεύει το αφοσιωμένο κοινό του μέσα από πολύωρα σετ με deep driving tribal beats και soulful φωνητικά.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου | Dimitris Papaspyropoulos presents The Last Chance party

Ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος σε ένα από τα πιο δημοφιλή πάρτυ των τελευταίων δεκαετιών. Από το new wave των 80's στους ήχους του σήμερα.

Πηγή

0 σχόλια: